Benieuwd naar Physicum? Kijk voor meer informatie naar de website of neem contact op met Physicum

Benieuwd naar Physicum? Kijk voor meer informatie naar de website of neem contact op met Physicum

23 juni 2019 Uit Door Redactie

Benieuwd naar Physicum? Neemt u dan contact op met Physicum door te bellen, door een mailtje te sturen door langs het filiaal te gaan. Ook kunt u voor veel informatie op de website kijken zo krijgt u een goed beeld over dit bedrijf en kunt u zich rustig hierin verdiepen. Als iets nog onduidelijk is. Het personeel heeft veel ervaring, kennis en een passie voor dit beroep. Zo heeft het personeel veel mensen uit Amsterdam en omgeving geholpen om van hun blessure af te komen. Er zijn u al veel tevreden klanten voor geweest.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Ik ben voor 3 maanden terug hier gekomen omdat ik een blessure aan mijn enkelbanden had. Als ik ging sporten bleef ik er last van houden. Toen gingen we krachtoefeningen doen en mijn enkel in tape waardoor ik sterkere enkelbanden kreeg en ik mijn voet en enkel in een goede positie hielden. Inmiddels hoef ik geen tape meer en heb ik nergens meer last van met sporten. Hierom raad ik andere mensen ook aan om hier fysio te volgen.

Contact met Physicum

Wilt u dit nou ook? Bezoekt u dan de website voor meer informatie, neem contact op met Physicum via de mail, door te bellen of door het filiaal te gaan. Als u een snelle vraag heeft raad ik u aan om even te bellen. en als u wilt komen kijken kunt u altijd even langskomen.